⟫⟫ Jsme v provozu bez omezení ⟫⟫

Hodnocení obchodu

4,9 105 hodnocení
5
100x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JT Avatar autora Jana Trskova | 17.7.2020
Dekujeme moc za vybornou spolupraci, skvelou kvalitu hriste,úpravy nám na míru,ochotu řešit specifické požadavky. Cela rodina je nadsena ❤️
MH Avatar autora Martin Hanyš | 15.7.2020
Vstřícnost a kvalita, děkuji.
R Avatar autora Roman a Terka Vašíkovi | 11.6.2020
I přes zpoždění kvuli Koronaviru vše dotáhli do konce a dopadlo to výborně. Má cenu si počkat. Krásný výrobek, bezproblémová komunikace a montáž. Děkujeme
J Avatar autora Jakub - Zacvic.cz (Administrátor) 7.7.2020
Dobrý den, děkujeme vám za hodnocení zboží. Doba dodání v době Koronavirové se pohybovala do 10 týdnů, protože byli zavřené hranice a ocel pro výrobu naších produktů se dováží ze zahraničí, nebylo tedy možné více jak měsíc vyrábet. Proto se doba dodání protáhla. Děkujeme za pochopení.
LT Avatar autora Ludmila Tkačenko | 10.6.2020
Chtěla jsem poděkovat za vstřícnost, výbornou komunikaci a kvalitní zpracovaní.
Avatar autora | 6.6.2020
+ maju v ponuke samostatne hrazdy na vlastnu montaz

Avatar autora | 18.5.2020
perfektní komunikace, rychlost dodání
JS Avatar autora Jaroslav Surman | 17.5.2020
Spokojenost
Avatar autora | 11.5.2020
vse v poradku, dekujeme
Avatar autora | 29.4.2020
Lidský přístup. Dostačující informace. Rychlé zaslání. Kvalita.
Avatar autora | 16.4.2020
+ Skvělá komunikace, příjemní lidé, parádní montáž!!!

Avatar autora | 5.4.2020
Dobre mi poradili po tel, kvalitni produkt.
DK Avatar autora Dagmar Kodýtková | 1.4.2020
Super. Komunikace i distribuce super. A zboží je fajn.
L Avatar autora F. Leffler - Časopis Zahrada | 14.3.2020
Supr, díky za ochotu a vstřícnost! Vše podle dohody a krásný produkt. F
TP Avatar autora Tomáš Pelikán | 16.2.2020
Vše bez problému. Měl jsem poměrně hodně individuální požadavky a vše bez problému vyřešeno. Požadovaná délka přesně seděla. Všechno perfektní
TH Avatar autora Tereza Hrůzová | 14.2.2020
Vsechno na jednicku, kominikace, doprava, kvalita vyrobku. Doporucuju!
MN Avatar autora Matouš Nový | 14.2.2020
Velmi spokojen
M Avatar autora Maros P | 7.2.2020
Parádní servis.
NS Avatar autora Norbert Szabo | 19.1.2020
Vyborna komunikace,ochota prispusobit detaily,kvalitni produkt,dodani bez problemu.K dokonalosti chybi jenom male cerne (dle barvy ribstole) plastove cepicky na upevnovaci srouby.Produkt i prodejce vrele doporucuji.Dekuji
MP Avatar autora Martin Pešek | 1.12.2019
Přes objednávku, slušnou komunikaci a rychlou montáž. Mohu doporučit.M.P
JM Avatar autora Jakub Mareš | 8.10.2019
Moc pěkný výrobek. Dovezou až k baraku a pomohou do 8 patra a to bez výtahu a pak vám doma poradí jak upevnit do zdi. 100% SPOKOJENOST
+420 792 505 354 (Po-Čt 9-16hod)